Sida 1 av 1

Vore trevligt om..

Postat: 2009-08-06 11:57
av Jan Erik Söderman
Folk försökte Wikifiera mer officiella grejer. Det börjar bli väldigt långa trådar nu. Nybörjare som jag hinner inte med att kolla allt som står i alla trådarna. Det vore otroligt mycket mer lättillgängligt om man wikiade de fakta man kommit fram till och snarare ändrade om man senare kom fram till något annat.

Postat: 2009-08-06 13:32
av birkebeineren
Det vore det absolut men mycket av det vi enats om är detaljer och sammanhang som ofta inte är skrivet i text färdig lämpad för en wikiartikel. Vi har dock rödmarkeringen som den enskilde kan göra i egna inlägg som klassats officiella och vi admins försöker göra varthelst vi hittar dem.

Det är många trådar att hålla översikten i och det blir inte nödvändigtvis enklara bara för att man hängt med sedan början. :wink:
Vi gör dock vårt bästa!

Postat: 2009-08-06 13:34
av Mikael
Det är därför det är så bra (som King Regil är en mästare på) att lägga fram förslag, lyssna på andras åsikter, justera förslaget och sedan rödmarkera för en slutlig version innan det hamnar på wikin. Om eller när sedan felaktigheter upptäcks eller författaren vill ändra något för att han fått nya idéer så görs det i wikin.

Postat: 2009-08-06 14:16
av Jan Erik Söderman
Jo. Det är väl mer att en del material i trådarna ses som officiellt men har fortfarande inte kommit ut till Wikin.

Postat: 2009-08-06 14:33
av Mikael
Jan Erik Söderman skrev:Jo. Det är väl mer att en del material i trådarna ses som officiellt men har fortfarande inte kommit ut till Wikin.
Det görs försök ibland av ambitiösa och berömmansvärda medlemmar. Problemet är för min del tid.