Sida 1 av 1

Egenheter ?

Postat: 2011-12-17 16:06
av Mordien
Egenheter de saker som " drabbade "magiker typ eld makiher fick ögon av eld, Nekromantiker fick klo eller blev skelett liknade osv,

Något vi ska bygga vidare på och ta med eller vad säger ni här.

Ursäkta min långa frånvara livet är som det är bland

Egenheter absolut

Postat: 2012-01-09 21:55
av jadelotuz
Jag håller med dig. Jag tycker egenheter vore en mycket intressant och viktig del. Å dessutom tycker jag den borde utökas till annat än bara Magiker. Lite mer som "förmågor" för alla andra yrken. Alla borde ha dessa "egeneheter". Magiker har dock en fördel att de troligen har fler, eftersom de sysslar med magi etc.

Men jo jag tycker iaf att detta är något man borde arbeta med, iaf om man ska arbeta med regelsystem till detta projekt.

Postat: 2012-01-13 11:59
av Mordien
Det tycker jag oxå så jag håller med dig här egenheter och fram för flera för magiker

Postat: 2012-01-13 23:41
av Fafnir
All kreativitet är bra kreativitet:)

Projektets huvudsyfte är ju att bevara, utveckla och kärleksfullt dutta med Ereb i synnerhet. Men allt från skalpelse, arter och gudar diskuteras ju flitigt. Mycket info hålls allmänt hållen för att inte helt omvälva grundmaterialet och för att av respektive SL kunna nyttjas eller förkastas efter behag.

Just regelbaserat material diskuteras i det avsnittet av forumet, då så många olika regler nyttjas. Men fördjupning i olika aspekter sammanhörande med allt för flitiga magistudier kan ju vara både intressant och underhållande att läsa om :)