Krutåldern - Ångpunk!

Skriv om ditt projekt, dela med dig av husregler.
Post Reply
User avatar
jadelotuz
Ransardisk Gripryttare
Posts: 177
Joined: 2008-01-14 16:00
Location: Ed

Krutåldern - Ångpunk!

Post by jadelotuz »

Tjenna!

Jag håller på med ett projekt innom DoD Ereb Altor som mer kan beskrivas som ett slags Wierd Wild West. Min grundläggnade ide är iaf att tekniken i spelet motsvara 1800-tals teknik och vetenskap. Det gör att det finns mer än väl utrymme för Eldhandvapen. Allt från Flintlåspistoler och gevär i Kopparhavetskapare, till mer moderna saker som handvevad gattlinggun?

Vad jag har funderat länge på ... är någon form av intressanta Shooter Action Regler för DoD!. Jag har länge haft denna ide, å har egentligen mer eller mindre använt mig av Mutant 2090 Techno för att få känslan av realism vs enkelhet. Men om någon har bättre ideer på detta område så har jag idel öra. Vore intressant å höra andras ideer på ... riktiga eldhandvapen anno 1800 tal. även skillnader som man kan tyckas finnas mellan raser / kulturer (som alver, dvärgar, orcher etc).

Vi får se om det är någon som har förslag. Jag har själv kommit en hel del steg på vägen ... för att räkna ut vad som är vikgit för ett "pistol" action RPG: men jag är fortfarande sugen på bättre vinklar.

Alla som bidrar kommer givetvis att listas i mitt projekts PDF ... när det väl blir av :)
".. de är klokt att vara eftertänksam före ..."
Post Reply