Flygdjur

Kända eller nämnvärda karaktärer i Ereb Altor. Allt från elaka svartalfshövdingar till fagra alvdrottningar.
Legaby
Jordakisk Bärsärk
Posts: 29
Joined: 2017-01-17 17:37
Location: Rödeby

Re: Flygdjur

Post by Legaby »

Mikael wrote: 2021-05-15 15:34 Ja silveralverna är kanon, Monsterboken, men de för ett undanskymt liv inte bara på forumet utan även i Ereb. Men de finns definitivt. De är ju något speciellt även fysiskt, inte bara kulturellt som vi valt att förklara skogs-, grå- och grottalver. Så om någon vill utveckla denna undanskymda företeelse från Monsterboken och Monster och Män till en egen liten pdf som Vargmän, kör. :)

Inget skalas bort, i betydelsen att det raderas, däremot har vissa företeelser tonats ner, omförklarats, omdanats... Debatterna har svallat höga, tro mig. Klart att urträd finns, liksom svampmän från Sinkadus 2 f.ö. men nu tappar jag Flygdjurstråden.
Tack för att du tog dig tid att förklara.
birkebeineren
Admin
Posts: 7205
Joined: 2007-02-27 07:25

Re: Flygdjur

Post by birkebeineren »

Trivani skulle kunna beskrivas som en religiös krigarkult eller ett särskilt samhälle i utkanten av någon annan kultur i förslagsvis centrala Akrogal. Huruvida det rör sig om alver eller människor behöver inte vara uttalad i text och således tolkningsbart för den enskilde SL. Trivanis flygödleryttare är fruktade av alla folk som drabbats av deras illvilja. Alverna i riket Vahla i östra Akrogal vet att frukta trivanifolket.
User avatar
skaraborgarn
Barbisk Hövding
Posts: 1127
Joined: 2019-05-25 09:34
Location: Skaraborg

Re: Flygdjur

Post by skaraborgarn »

Äventyr som delvis utspelas på Caranor: viewtopic.php?f=8&t=1488
Post Reply